Še 50 € do brezplačne dostave

10/07/2019

Izdelava lončka z HTV folijo

Ste si že želeli izdelati lonček z folijo za toplotni prenos (HTV) pa je bilo apliciranje le te neuspešno ali pretežko? Če ste odgovorili pritrdilno ali pa bi želeli na lonček sublimirati brez preše potem si poglejte naslednji prispevek tukaj.

22/05/2019

Cameo 4 in ostale Silhouette novosti

Ne spreglejte aktualnih novosti Silhouette izdelkov, ki prihajajo že v tem letu.

26/11/2018

Božični okraski

Še nekaj dni je pred nami in že se bomo zbudili v čarobnem Decembru. Otroci bodo zopet uživali v pričakovanjih in ustvarjanju, prav tako pa tudi jaz, ko bom okraševala našo božično smrečico. Če še nimate okraskov zanjo, želeli pa bi jo unikatno okrasiti. Potem morate preizkusiti način izdelave božičnih okraskov v Natašinem prispevku. Več pa tukaj.

17/10/2018

Noč čarovnic

Boo boo, prihajajo sladki duhci in čarovnice. Ja takšnih se še posebej veselijo naši otroci. Naredite tudi vi sladka presenečenja za svoje najmlajše ob noči čarovnic. Kako jih izdelate pa si lahko ogledate tukaj.

28/09/2018

Folija za toplotni transfer (preslikač) lisička

Jesen je že začela z barvanjem naših gozdov ter obdarovanje z gozdnimi dobrotami, zato bodo na majčkah še toliko bolj prišli do izraza čudoviti jesenski motivi. Izdelavo preslikača tele prikupne lisičke si lahko ogledate tukaj.

7/9/2018

Pentlja iz umetnega usnja

Novo šolsko leto je že tu in naši šolarji že hitijo novim podvigom naproti. Za naše deklice pa Nataša v prispevku opiše postopek izdelave sponke za lase z pentljico iz umetnega usnja, ki jo bo vsekakor vesela marsikatera deklica. Kako jo izdelate doma pa poglejte v prispevku.

23/08/2018

Silhouette Alta® 3D tiskalnik

Ali veste, da si lahko z novo Silhouette Alta® napravo sami natisnete, nakit, modelčke za piškote, okraske za dom in še bi lahko naštevala. Nataša se je tokrat odločila za uhane v beli barvi, ki pašejo zraven vsake obleke. Pokukaj kako ji je to uspelo tukaj.

13/08/2018

Ustvarjanje šolskih nalepk

Ste jih že ustvarili? Šolske nalepke namreč, ker se približuje novo šolsko leto vam v tokratni objavi prikazujemo kako ustvariti čisto svoje unikatne nalepke z funkcijo print & cut. Več pa tukaj.

02/08/2018

Dekoracija skodelice

Tudi poleti lahko polepšamo marsikatero skodelico. Z water slide papirji je to res enostavno. Kako se je izdelave lotila Nataša si lahko ogledate tukaj.

25/07/2018

Izdelava štampiljke z napravo Silhouette Mint

Kot ustvarjalka sem si vedno želela ustvarjati svoje lastne štampiljke. Končno je tukaj napravica, ki mi vse to omogoča. Kako si z njo lahko naredimo svoje lastne štampiljke si lahko ogledate tukaj.

19/07/2018

Natisljivo blago

Bi si želeli natisniti svoje blazine, našitke ali etikete za vzdrževanje blaga? No Nataša vam prikaže kako si lahko natisnete svojo blazino. Našitke ali etikete pa si ustvarite na podoben način. Poglejte kako.

09/07/2018

Poletna lanterna

Pozdravljeni, po dolgem času. Začetek poletja sem izkoristila za pobeg na morje in iskanje novih idej in zanimivosti, ki jih bom v kratkem delila tudi z vami. Nataša vam je pripravila tutorial izdelave čudovite poletne lanterne za popestritev čudovitih poletnih noči in druženj z prijatelji. Več o izdelavi pa tukaj.

14/06/2018

Poletni tattoo

Vau, letošnje vroče poletje je kot nalašč za tele modne tattoje. Pssst, ali veste da si lahko ustvarite čisto svoje personalizirane dizajne. Namig kako ustvariti čisto svoj tattoo pa vam prikaže Nataša v prispevku.

04/06/2018

Šopek svinčnikov za učiteljico

Šolsko leto se neizogibno približuje koncu in kmalu bodo tu juhuu počitnice. Ob koncu vsakega leta pride vedno prav ideja kaj bomo podarili učiteljici, morda pride tale Natašina prav vam ;)

25/05/2018

Darilna kuverta v petih minutah

Včasih se nam zgodi da ne vemo kako bi lepo zapakirali bankovec za darilo. Nataša vam prikaže, kako lahko to naredite v kar petih minutah. Pokukajte ;)

18/05/2018

''Naredi sam'' okrasna blazina - Natašine najboljše želje

Tele blazine so res super kjut. Z njimi lahko polepšamo marsikatero sobico. Pokukaj kako je nastala tale v Natašinih najboljših željah. In ne pozabite nas všečkati in deliti, punce se trudimo z idejami in podporo pri ustvarjanju s Cameom ;)

12/5/2018

Silhouette novosti za 2018

Jeeej. Poglej si kakšne novosti te čakajo letošnje leto. Če želiš biti prvi/a v vrsti in ne želiš ostati brez dobrotic, lahko narediš pred-rezervacijo na mail info@zartee.si

08/05/2018

Čipkasto cvetlično vabilo

Tole cvetlično vabilo je super predlog za poročna, birmanska ter krsna vabila. Če bi si tudi ti želela izdelati takšna si lahko več prebereš tukaj.

06/05/2018

Zartee izziv meseca Maja

Sodelujte za 10€ vrednostni bon Zartee. Tema tega meseca so majčke.

Več pa tukaj.

04/05/2018

Predpražnik po želji

Predpražnik je okras vsake hiše, če pa je personaliziran je to pika na i. Sama izdelava pa je preprosta, kako si ga izdelate lahko preverite v prispevku.

29/04/2018

Usnjeni nakit - Natašine Najboljše želje

Nakit in modni dodatki so vedno zaželjeni. V tokratnji objavi vam Nataša predstavi izdelavo zapestnic iz usnja. Več o izdelavi pa si lahko preberete tukaj.

21/04/2018

Vezena čestitka - Natašine Najboljše želje

Ali ste vedeli, da lahko z pomočjo Silhouette rezalnih naprav tudi vezete? Točno to je tudi naredila Nataša in vam v tem prispevku pokazala kako. Več tukaj.

12/04/2018

Poročna darilna škatlica - Natašine Najboljše želje

Medtem, ko na našem ustvarjalnem blogu še vedno poteka Zartee izziv na temo zakramenti je Nataša posebej za vas pripravila tutorial izdelave poročne darilne škatlice, več o izdelavi pa tukaj.

05/04/2018

Album za prvo sveto obhajilo - Natašine Najboljše želje

Prihaja obdobje prvih svetih obhajil in birm, s tem pa tudi priložnost, da ustvarite takšen čudovit album, ki predstavlja neprecenljiv spomin. Kako? To pa ti pokaže naša Nataša v svojem prispevku tukaj.

05/04/2018

Zartee izziv meseca Aprila - zakramenti

Nov mesec, nov izziv tokratnja tema meseca Aprila so zakramenti več o izzivu pa tukaj.

30/03/2018

Silhouette pisala - Natašine Najboljše želje

Poleg rezanja lahko z Silhouette Cameom 3 tudi rišete. Z pisali do čudovitih efektov na vaših čestitkah in drugih projektih, kot v slednjem v katerem vam Nataša prikaže, kako z pisali ustvariti moderen okvir za okrasitev svojega doma. Pokukaj tukaj.

28/03/2018

Okrasimo velikonočne pirhe

Okraševanje velikonočnih pirhov je lahko zelo zabavna, pokukaj kako sem se tega izziva lotila jaz.

23/03/2018

Presenečenje za materinski dan -Sarin ustvarjalni kotiček

Če želite svoje mame presenetiti z škatlico presnečenja, kot jo je za nas pripravila Sara pokukajte na spodnji link. 

Več o tem...

21/03/2018

Za velikonočne sladkosti Natašine Najboljše želje

Če se že pripravljate na velikonočne praznike se lahko preizkusite v izdelavi ličnih škatlic za sladka presenečenja našim najmlajšim ali kot dekoracijo našega doma. Nataša vam je celoten postopek opisala tukaj.

15/03/2018

Majica za očeta - Natašine najboljše želje

Kljub temu, da je mesec marec obarvan z prazniki za dan žena ter materinskim dnevom, ne smemo pozabiti na naše očke, očete, atije. Prikupimo se jim lahko z takšno ali drugačno prikupno majčko, s katero jim sporočimo, da jih imamo radi ;)

Več o izdelavi pa tukaj.

08/03/2018

Bleščeča hot foil folija za toplotni prenos

Vse najlepše ob današnjem dnevu žena vam želi ustvarjalna ekipa Zartee. Tokrat si lahko ogledate prispevek kako polepšati svoje izdelke iz papirja lahko pa tudi na blago z hot foil bleščečo folijo za toplotni prenos. Preberi več.

01/03/2018

Darilna embalaža

Darilna embalaža ter embalaža za prodajo lastnih izdelkov je vedno dobrodošla, če tudi vi ustvarjate unikatne izdelke in bi želeli zanje ustvariti edinstveno embalažo vam v tokratnem prispevku Nataša prikazuje nekaj predlogov. Vabimo pa vas tudi v Zartee ustvarjalni izziv meseca Marca - Cvetje kjer se lahko potegujete za darilni bon Zartee. Več pa v prispevku ;)

22/02/2018

Okrasni kamenčki na majici

Okrasni kamenčki se odlično dopolnjujejo z obutvijo, oblačili in modnimi dodatki. Nataša vam v prispevku prikaže nanos le teh na majčko. Kako je ustvarila tole super cute majčko si lahko ogledate tukaj.

15/02/2018

Ustvarimo svoj tattoo - Natašine Najboljše želje

Izdelava personaliziranega tattoja ni bila še nikoli tako enostavna. Izvrstna rešitev za zabave, navijače ter druge zabavne dogodke. 

Preberi več...

08/02/2018

Pustne maske -Natašine Najboljše želje

Ustvarjanje pustnih mask mi je bilo vselej zabavno, Nataša je v tokratnem izzivu ustvarila kar tri. Beri dalje...

05/02/2018

Čestitka za valentinovo

Tale čudovita čestitka je nastala izpod Sarinih ustvarjalnih rok, če te zanima kako jo je ustvarila pokukaj tukaj.

1/2/2018

Valentinovo - Natašine Najboljše želje in Zartee izziv

Če iščete idejo za Valentinovo, vam morda Natašina pride prav. Če pa ste že ustvarili presenečenje za Valentinovo, ga delite z nami in se potegujte za Zartee darilni bon. Več o tem pa v prispevku.

25/01/2018

Škatlica presenečenja - Natašine Najboljše želje

V Natašinih ustvarjalni sobici so nastale prikupne škatlice presenečenja, kar je bila tudi tema izziva 5# - PRESENEČENJE. V tutorialu vam prikaže, kako jo lahko ustvarite sami zraven pa dodaja nekaj zanimiv idej, kako presenetiti svoje najbližje. Več o izdelavi si oglej tukaj.

18/01/2018

Dekoracija z vinilom - Natašine Najboljše želje

V tokratni objavi vam je Nataša pripravila nekaj izdelkov, ki jih je okrasila z vinilom. Prav tako pa tokrat odpiramo izziv za mesec Januar, kjer bomo izzžrebali nekoga, ki bo izdelal izdelek z uporabo vinila. Srečni izžrebanec bo prejel 10€ vrednostni bon za nakup v spletni trgovini Zartee.si. Če si želiš izvedeti, kaj ti je pripravila Nataša ali želiš sodelovati v mesečnem izzivu, klikni tukaj.

15/01/2018

Personaliziran termo lonček -Sarin ustvarjalni kotiček

Pozdravljeni, v novem letu. Tokrat nam je Sara pripravila izdelavo personaliziranega termo lončka z našimi Silhouette vinili, ki so ustvarjeni z že pripravljenimi dimenzijami za našega CAMEA3 in so kot nalašč za takšen izziv. Sedaj so na voljo tudi na meter. Sara pa ga je uporabila skupaj z kovinskimi šablonicami, več pa tukaj.

28/12/2017

Leseni uhani - Natašine Najboljše želje

V tretjem Zartee izzivu, kjer je bila tema Les je Nataša pripravila tutorial izdelave lesenih uhanov. Tile so res luštni, kako jih ustvarite zase ali za prijatelje si oglejte tukaj.

27/12/2017

Zabojček za ljubitelje kave

V tokratni objavi vam je Vanči pripravila postopek izdelave zabojčka za ljubitelje kave, ki je kot naročeno v tem prazničnem vzdušju. Postopek izdelave in video si lahko ogledate tukaj.

15/12/2017

Bleščeče voščilo - Sarina ustvarjalni kotiček

Za ogled izdelave bleščečega voščila iz Sarinega ustvarjalnega kotička kliknite tukaj.

14/12/2017

Stojalo za praznične voščilnice - Vanči ustvarja

V tokratni objavi vam Vanči predstavi, kako si lahko ustvarite super stojalce za vsa praznična voščila kar doma. Več o izdelavi pa tukaj.

14/12/2017

Izdelajmo štampiljko za praznično voščilo

Če želite tudi vi izdelati štampiljko z personaliziranim sporočilom, si oglejte tutorial tukaj.

12/12/2017

Novoletna majčka z bleščicami- Natašine Najboljše želje

Nataša se je tokrat res potrudila in vam pripravila tutorial izdelave personalizirane majice, več o izdelavi pa preberite tukaj.

08/12/2017

Novoletni okrasek s posvetilom

Če tudi vas zanima kako narediti takšno super darice za svoje najdražje hitro pokukajte tukaj.

05/12/2017

Tagec - Vanči ustvarja

Za nas je danes Vanči pripravila super video z uporabo štampiljk šapice. Kako si lahko ustvarite takšen tagec tudi sami in polepšate marsikatero darilo pa v spodnjem linku ali videu. Oglej si več...

https://vanci-ustvarja.blogspot.si/2017/12/zartee-izziv-1-zimska-tematika-s.html

03/12/2017

Zimska voščilnica Zartee 2

Nataša iz bloga Najboljše želje je poskrbela za prikaz tokratno malo drugačno izvedbo zimske voščilnice z uporabo štampiljk Zartee - Šapice. Več o izdelavi pa si lahko preberete tukaj.

1/12/2017

Zimska voščilnica Zartee Šapice

V današnji objavi vam bo Sara prikazala izdelavo čudovite zimske voščilnice z uporabo Zartee silikonskih štampiljk - Šapice. 

Preberite več...

1/11/2017

Natečaj za Zartee ustvarjalno ekipo

Vabimo vas da se prijavite na naš natečaj za Zartee ustvarjalno ekipo. Preberite več...

This box requires an image.
© Zartee. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Ta spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke.  Ti piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov.  Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Več informacij
×
Politika piškotkov za spletno mesto Zartee

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku med pregledovanjem spletne strani. Prejeti piškotek se nato namesti na napravo (računalnik, tablica, pametni telefon), s katero brskamo po spletni strani.

Spletne strani uporabljajo različne tipe piškotkov.

  1. Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujni za osnovno delovanje strani in med drugim omogoča uporabniku dodajanje izdelka v košarico, prehod na zaključek nakupa itd.
  2. Spletna stran uporablja piškotke za zbiranje informacij o uporabi strani. Ti piškotki za sledenje omogočajo analizo obiskov in pregledane vsebine. Ti piškotki so anonimni in ne omogočajo sledenja specifično identificiranih uporabnikov.
  3. Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo anaonimno sledenje informacij. Ti piškotki za oglaševanje so v uporabi za prilagoditev našega oglaševanja vašim potrebam.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo v nogi te strani.

Vaše nastavitve

Ti piškotki so vedna omogočeni in so nujni za osnovno delovanje spletne strani. Torej piškotki, ki si vas zapominjo, da boste lahko nemoteno brskali po spletnih straneh. V to skupino sodijo piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni vaš vnos v spletne obrazce, nakupovalno košarico ipd. Obvezni so, saj, med drugim, zagotavljajo varnost in tako preprečujejo zlorabe sistemov.

Ti analitični piškotki nam omogočajo, da z uporabo anonimnega sledenja izboljšamo funkcionalnost strani. Prav tako nam omogočajo, da lažje identificiramo produkte, ki bi bili za vas zanimivi. V nekaterih primerih je prednost teh piškotkov izboljšanje hitrosti za obdelovanje vaših zahtev, zaznavanje in shranjevanje vaših nastavitev ter pomoč pri povezavi s socialnimi omrežji.Če teh piškotkov ne izberete, so rezultat lahko slabša priporočila in počasnejše delovanje spletnega mesta. Prav tako bo otežena povezava s socialnimi omrežji, kot so Facebook, Twitter, Google+ ipd.

Ti piškotki zbirajo informacije, s katerimi prilagodimo oglaševanje vašemu okusu, preferencam in željam. Te podatke uporablja tako naša spletna stran kot tudi partnerske in druge spletne strani. Zbrani podatki so anonimni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, ki ste jih morda delili z nami. Če teh piškotkov ne boste izbrali, bodo morda oglasi, ki jim boste izpostavljeni, manj primerni za vas.